Autor: Siret Trull • 31. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Apteekrid eelistavad end täiendada e-loengute kaudu

Eesti Apteekide Ühenduse (EAÜ) Koolituskeskuse 2013. aasta kokkuvõtte kohaselt eelistavad proviisorid ja farmatseudid enese täiendamisel üha enam innovaatilisi võimalusi ehk e-õpet, mis pakub laia koolituste valikut, on soodne, mugav ning annab sõltumatuse nii aja kui koha valikul, teatas ühendus.

„On näha, et just see õppeviis kogub apteekrite hulgas kiiresti populaarsust, kasvades aastaga koguni 28%,“ rääkis EAÜ Koolituskeskuse projektijuht Silja Kannike. Huvi pakutavate koolituste vastu kasvab pidevalt ka auditoorsetel tavakoolitustel. „Iga koolitustsükkel viiakse läbi nii Tartus kui Tallinnas ning eelmisel aastal suurenes osalus  tavakoolitustel 17%.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708