Autor: Siret Trull • 6. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Punab on arst, keda eesti mees ei pelga

Doktor Margus Punab avaldas eile hommikul Facebooki vahendusel kergendust, et riigikontroll on lõpuks ometi kinnitanud niigi ilmseid e-tervise probleeme, kui teda tabas ootamatu õnnitluste laviin. 

«Õnnitlusi hakkas sadama ka e-kirjatsi ja telefonitsi ja ma ei saanud pikka aega aru, mis juhtus,» kirjeldab Tartu Ülikooli kliinikumi meestekliiniku juht, keda president autasustab Punase Risti teenetemärgiga. See on korraga nii ootamatu kui ka oodatud tunnustus meestekliiniku rajajale. Just Punabi eestvedamisel avati 2005. aastal Tartus esimene androloogiakeskus, kuhu koondusid tugevama soo probleemidega kursis olevad spetsialistid, kirjutab Tarbija24.

Külastajaid jagus siis ja jagub ka nüüd. «Meeste häda on varem olnud see, et lepitakse probleemiga. Mehed ju ei nuta ega räägi probleemist. Praegu saavad mehed juba aru, et enamik probleeme on lahendatavad või leevendatavad,» kinnitab Punab.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708