Autor: Siret Trull • 7. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Komisjon avaldas ülekaalulisusega tegelemise uue strateegia

30. jaanuaril avaldas Euroopa Komisjon ettepaneku  tegevuste osas, mille eesmargiks on tõsta noorte hulgas piima ja puuviljade tarbimist. Ettepanek on esitatud noorte ülekaalulisusega võitlemise initsiatiivi raames.

Eesmärgiga edendada tervislikumaid eluviise seob uus plaan seni eraldi eksisteerivad koolipiima ja puuviljade programmid. Kampaaniaga, mille nimeks on „Söö hästi, tunne hästi“, loodetakse edendada täisväärtuslikku toitumist läbi koolide ja varustajate halduskoormuse vahendamise.

“Programmi täitmine on lihtsam, kuna meil on edaspidi vaid üks puuviljade ja piimaprogrammi nõuete ja tagasiside reeglistik, ” ütles EL põllumajanduse ja maapiirkondade arengu volinik Dacian Ciolo?.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708