Autor: Triin Tabur • 19. veebruar 2014
Ainult tellijatele

Haiglate liit panustab e-tervise töölesaamisele

Täna toimunud Eesti Haiglate Liidu üldkoosolekul otsustati, et kuna kõik haiglate liidu liikmeshaiglad on e-tervisega liitunud ja on aktiivsed infosüsteemi andmete sisestajad, panustab liit omalt poolt täiendavalt, et e-tervise projektid saaksid mõistlikult ja realistliku ajakavaga kasutusele võetud ning et süsteem muutuks kasutajasõbralikumaks.

“E-tervise süsteem hõlmab endast tohutut andmemahtu ning tegemist on olulisemalt keerukama infosüsteemiga kui seda on internetipank, mis on tavakasutaja jaoks e-teeninduse etalon. Eesti e-tervise projekt on maailmas unikaalne ning nii mõndagi tõrgeteta toimivat lahendust nagu näiteks üleriigiliselt toimivat digipildi süsteemi käiakse siin üle maailma vaatamas,” ütles haiglate liidu esimees Urmas Sule.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708