Autor: Violetta Riidas • 25. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tarbijakaitseamet võttis ilukliiniku häiriva reklaami luubi alla

Tarbijakaitseametile laekus kaebus, milles inimene leidis, et Baltic Medicum OÜ ehk ilukliiniku VipMedicumi reklaam «Luba oma mehel käia noorema naisega» solvab otseselt teenuse tarbijaid, endiseid ja praeguseid kliente ja alandab naisi, kirjutas Tarbija24. 

"Kuna tegemist võib olla reklaamiseadusega vastuolus oleva reklaamiga, siis oleme tõepoolest alustanud Baltic Medicumi suhtes järelevalvemenetlust. Kuna aga menetlus on praegu pooleli, siis praegu rohkem seda kommenteerida ei saa. Enne lõpliku seisukoha kujundamist soovime ära kuulata ettevõtte selgitused," kinnitas tarbijakaitseameti tarbijapoliitika ja avalike suhete osakonna spetsialist Kadri Paul. 

VipMedicumi esindaja kinnitas, et ettevõte on oma vastulause tarbijakaitseametile andnud ning praegu uuritakse, kas vastuolu reklaamiseadusega on või ei ole. Ta tõi välja, et ameti poole pöördunud inimene kurtis, et reklaam on solvav ja diskrimineeriv. Ilukliinik küll tunnistas, et reklaami "Luba oma mehel käia noorema naisega" sõnum võib olla mitmeti mõistetav. Mõeldakse ikkagi seda, et lisaks naisele, kes on ilukliiniku klient, tunnevad tulemusest rõõmu ka naise lähedased.    

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099