Autor: Violetta Riidas • 25. veebruar 2014
Ainult tellijatele

Tarbijakaitseamet võttis ilukliiniku häiriva reklaami luubi alla

Tarbijakaitseametile laekus kaebus, milles inimene leidis, et Baltic Medicum OÜ ehk ilukliiniku VipMedicumi reklaam «Luba oma mehel käia noorema naisega» solvab otseselt teenuse tarbijaid, endiseid ja praeguseid kliente ja alandab naisi, kirjutas Tarbija24. 

"Kuna tegemist võib olla reklaamiseadusega vastuolus oleva reklaamiga, siis oleme tõepoolest alustanud Baltic Medicumi suhtes järelevalvemenetlust. Kuna aga menetlus on praegu pooleli, siis praegu rohkem seda kommenteerida ei saa. Enne lõpliku seisukoha kujundamist soovime ära kuulata ettevõtte selgitused," kinnitas tarbijakaitseameti tarbijapoliitika ja avalike suhete osakonna spetsialist Kadri Paul. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708