Autor: Violetta Riidas • 27. veebruar 2014
Ainult tellijatele

Sepp: Tervishoid vajaks nüüd SWOT-analüüsi

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli lektor Alar Sepp leiab, et Eesti tervishoid vajaks nüüd ehk SWOT-analüüsi.

Sepp: "Tervishoiu terviklik arendamine eeldab era-, kolmanda ja avaliku sektori teenusepakkujate koostööd, mis põhineb uute tegevusmudelite ja omavahelise partnerluse paremale ärakasutamisele. Tervishoiuteenuste pakkujana tegutsemine nõuab suurema tähelepanu pööramist ettevõtjakoolitusele. Praegu peaksime tervise erasektori kärpimise asemel hoopis toetama selle tegevuskeskkonna arengut, sh toetades koostööd, võrgustumist, tootearendamist, personali koolitamist ja kvaliteedi parendamist. Eestis on teadaolevalt tervise valdkonnas kõrgel tasemel kompetents, kuid meil on puudu need tegutsejad, kes peaksid teenuseid välismaale nt Põhjamaadesse müüma. See võiks olla tekkinud olukorras haigekassa ja riigi üks prioriteete. Võimalik, et me vajame nüüd tervishoiu SWOT-analüüsi, et teada, millised nõrkused ja ohud on sellisel arengusuunal, mida näeme praegu eesti tervishoiuteenuste turul."

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708