Autor: Siret Trull • 11. märts 2014
Ainult tellijatele

Rakvere polikliinik on kimpus suitsetavate koolinoortega

Rakvere Polikliiniku personal on hädas: iga kolmveerandtunni järel kogunevad polikliiniku akende alla noored, kes vähe sellest, et suitsetamisega enda tervist rikuvad, reostavad ka ümbrust ning sigaretisuits jõuab polikliiniku siseruumidesse.

Kuna polikliiniku naaber on Rakvere Gümnaasium, siis pole süüdlasi vaja kaugelt otsida, vahendas Delfi. „Käivad siin suure grupiga igal vahetunnil suitsu tegemas," rääkis polikliinikus töötav naisterahvas. „Nad on parajalt ülbed ka veel, kui keelama lähed. Suits imbub siseruumidesse - miks meie ja polikliiniku külastajad suitsuhaisu sisse peavad hingama?"

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708