13. märts 2014
Ainult tellijatele

Lastearstid taotlevad ravimite puhul lisaõigusi

Eesti Lastearstide Seltsi juhatus pöördus aasta algul sotsiaalministeeriumi poole palvega moodustada lisapädevusega lastearstide nimekirjad, kuhu kantud arstidele laieneksid soodusravimite loetelus olevate ravimite määramisel võrdsed tingimused täiskasvanuid ravivate spetsialistiga.

Mitmekümnele ravimile mõeldud soodustusõiguste laiendamine seltsi juhtide hinnangul haigekassa rahaliste kohustuste mahtu ei suurendaks, sest kõnealuseid ravimeid kirjutatakse patsientidele vajalikus mahus välja juba praegu. Seda saavad teha need lastearstid, kes varasemal ajal terviseametis topeltregistreerimise said, näiteks registreerituna nii lastearstina kui ka endokrinoloogina. Või palutakse ravimeid sobiva soodustusega välja kirjutada täiskasvanutega tegeleval kolleegil.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708