13. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linnamäe kaalub Euroopa Inimõiguste Kohtusse pöördumist

Magnumi ravimimüügi kontserni omanik Margus Linnamäe ütles, et Magnum kaalub tõsiselt riigikohtu apteekide asutamispiirangute kaotamise otsuse vaidlustamist Euroopa Inimõiguste Kohtus, kirjutab Äripäev.

"Riigikogu sotsiaalkomisjon on hetkel raskes seisus, sest neil tuleb mõelda, kuidas apteegikorraldusega pärast riigikohtu vastutustundetut, populistlikku ja poliitiliste sugemetaga otsust edasi minna," sõnas Linnamäe. Tema sõnul on loogiline, et mingi regulatsioon tuleb riigikogu sotsiaalkomisjonil välja pakkuda, kuna Euroopa kogemuste põhjal ei ole lausliberaalne apteegiturg võimalik.

"Mina olen seisukohal, et Eesti jaoks parim regulatsioon on hetkel kehtivad asutamispiirangud ja Magnum kaalub tõsiselt riigikohtu otsuse vaidlustamist Euroopa Inimõiguste Kohtus," teatas Linnamäe.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099