13. märts 2014
Ainult tellijatele

Linnamäe kaalub Euroopa Inimõiguste Kohtusse pöördumist

Magnumi ravimimüügi kontserni omanik Margus Linnamäe ütles, et Magnum kaalub tõsiselt riigikohtu apteekide asutamispiirangute kaotamise otsuse vaidlustamist Euroopa Inimõiguste Kohtus, kirjutab Äripäev.

"Riigikogu sotsiaalkomisjon on hetkel raskes seisus, sest neil tuleb mõelda, kuidas apteegikorraldusega pärast riigikohtu vastutustundetut, populistlikku ja poliitiliste sugemetaga otsust edasi minna," sõnas Linnamäe. Tema sõnul on loogiline, et mingi regulatsioon tuleb riigikogu sotsiaalkomisjonil välja pakkuda, kuna Euroopa kogemuste põhjal ei ole lausliberaalne apteegiturg võimalik.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708