Autor: Triin Tabur • 25. märts 2014
Ainult tellijatele

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli neli e-kursust said kvaliteedimärgi

Neljale Tartu Tervishoiu Kõrgkooli e-kursusele omistati kvaliteedimärk. Tunnustuse pälvisid Maiken Jaanisk e-kursusega "Ärevushäirete kognitiiv-käitumuslik teraapia", Triin Veber "Keskkonna muutustest tulenevad terviseriskid", Airin Treiman-Kiveste "Kõrva-, nina- ja kurguhaigustega laste õendusabi" ning Siret Läänelaid "Raskes tervislikus seisundis laste õendusabi".

E-kursuse kvaliteedimärgi taotlusvoor kuulutati e-kutsekooli ja e-ülikooli konsortsiumi õppeasutuste haridustehnoloogide, e-õppe listi ning e-õppe portaali (www.e-ope.ee) kaudu välja eelmise aasta oktoobris. Selle aasta 6. jaanuariks esitati taotlusvooru kokku 60 e-kursust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708