Autor: Violetta Riidas • 10. aprill 2014
Ainult tellijatele

Ametiühingud soovitavad töötajatel 6% palka juurde küsida

Tuginedes rahandusministeeriumi värskele majandusprognoosile saatis ametiühingute keskliit sel nädalal oma liikmesorganistasioonidele välja soovitused, mida pidada silmas palganõudmiste koostamisel, kirjutas e24.

Kui sektoris on palgad kasvanud ühtlaselt, võiks palgatõusu taotlus ametiühingute keskliidu hinnangul olla 6 protsenti. Kui aga mitu palgatõusu on jäänud vahele või töötatakse krooniliselt alla turuhinna, võiks tõus olla suurem. Erilist tähelepanu tuleb liidu hinnangul pöörata aga madalama palgaskaala järeleaitamisele, kus minimaalne palgatõus peaks olema numbrilises väljenduses vähemalt 35-60 eurot kuus. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708