Autor: Violetta Riidas • 11. aprill 2014
Ainult tellijatele

Tansaania kliinik päästab naisi alandusest

Ühes Tansaania külas elanud Jennifer jäi esimest korda rasedaks 13-aastaselt, ta ei teadnud midagi sellest, kuidas toimub sünnitus ja mille järgi seda ära tunda. Kui tuhud hakkasid, ei osanud ta valu kuidagi peatse sünnitusega seostada ning üritas esialgu vaikides kannatada.

Verd nähes äratas ta lõpuks oma kasuema, ent naine käskis tüdrukul end rahule jätta. Hommikul leidis Jenniferi õuest maas lamamas üks mööda kõndinud kalur, kes kutsus appi läheduses elanud naabri. Tüdruku elu õnnestus neil päästa, ent Jenniferi laps oli selleks ajaks juba surnud, kirjutas Postimees.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708