Selgusid Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsi Sihtkapitali stipendiumi laureaadid

Laupäeval, 12. aprillil jagas Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsi (EAÜS) Sihtkapital esmakordselt välja kolm 200-eurost stipendiumi inimestele, kes oma tegevusega on märgatavalt panustanud EAÜSi visiooni, et Eestis elaksid maailma kõige tervemad ja õnnelikumad inimesed.

Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsi Sihtkapitali stipendiumi konkurss kuulutati välja 2014. aasta märtsis ning kuu ajaga laekus 14 avaldust. Stipendiumi laureaatideks valiti Merle Väli, Teele Meren ja Priit Tohver. Valiku langetas EAÜSi Sihtkapitali komisjon koosseisus arstiteaduskonna dekaan professor Joel Starkopf, Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatuse esimees dr Urmas Siigur, veresoontekirurg dr Nikolai Põdramägi, Eesti Nooremarstide Ühingu juhatuse liige dr Rille Pihlak ja EAÜSi president Marta Velgan.

"EAÜSis ja selle ümber on palju inimesi, kes oma tegevusega on kaasa aidanud sellele, et Eestis elaksid maailma kõige tervemad ja õnnelikumad inimesed. Need inimesed vajavad väljatoomist ja tunnustamist," seletas stipendiumite jagamist komisjoni liige Marta Velgan. "Komisjonil oli väga keeruline 14 kandidaadi vahel valida, kuna eranditult on kõik avalduse esitanud inimesed aktiivselt panustanud nii Eesti tervishoidu kui ühiskonda.  Valikuid tehes lähtusime peamiselt sellest, millisena näevad kandidaadid oma rolli EAÜSi visiooni elluviimisel," selgitas Velgan.

Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts on arstiteaduskonna üliõpilasi ühendav vabatahtlik organisatsioon, mis tegutseb aktiivselt Eesti tervishoiu arendamise nimel.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.