Autor: Violetta Riidas • 17. aprill 2014
Ainult tellijatele

Võltsitud ravim Herceptin Euroopas

Euroopa Ravimiamet (European Medicines Agency - EMA) annab teada ravimi Herceptin (tootja Roche) võltsingujuhtumist. Herceptin sisaldab toimeainet trastuzumab, mida kasutatakse rinnanäärmevähi ja maovähi raviks. Tegemist on haiglaravimiga, apteegist retsepti alusel seda ei müüda.

Eestisse ei ole võltsingukahtlusega partiisid tarnitud. Ravimit toob Eestisse ravimitootja Roche Eesti esindus tootja enda tarneahela kaudu. Ravimit paralleelimporditud ei ole, kuid vaatamata sellele jälgib Ravimiamet pidevalt Eestisse tarnitavaid ravimipartiisid ja hoiame end kursis sündmuste arenguga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708