21. aprill 2014
Ainult tellijatele

Kellele jätta ettevõte?

Kuigi Äripäeva Rikaste TOPi esikümneid vaadates põlvkonnavahetus veel kuigivõrd silma ei paista, on see ometi tasapisi toimumas. Kellele jätta oma ettevõte – sellele küsimusele on juba pidanud või peavad vastuse leidma kõik Eesti taasiseseisvumise ajal tegutsemist alustanud ettevõtjad, kirjutab Äripäev.

Kaasa võtta ei saa midagi. Ühte igale ettevõtjale sobivat retsepti selle küsimuse lahendamisel ei ole. Kuid sellegipoolest tasub igaühel asjad enda jaoks tuleviku plaan selgeks mõelda pigem varem kui hiljem. Siit ilmast lahkununa pole võimalik enam kasumi teenimisele omalt poolt kaasa aidata ega lastele nõu anda, mida ettevõtte arendamisel tuleks teistmoodi teha.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708