Autor: Siret Trull • 21. aprill 2014
Ainult tellijatele

Martinson: Põhikoolilapsed on liiga palju üksinda

«Hiljuti Tallinna koolides tehtud küsitlus näitas, et põhikoolilapsed on väga palju üksinda,» nendib abilinnapea Merike Martinson. «Ka 15-aastane on veel laps, kes vajab hellitamist ja hoolt.» Abilinnapea sõnul tuleks praegu pöörata eriliselt tähelepanu laste tervisele.

Eesti terviseedenduse ühing nimetas sel aastal aasta tervisesõbraks Tallinna abilinnapea Merike Martinsoni. Lastearsti taustaga abilinnapead paneb praegu muretsema eestkätt laste tervis, sest viimaste aastatega on laste hulgas kasvanud ülekaalulisus ja psüühikahäirete hulk, kirjutas ajaleht Pealinn.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708