Autor: Siret Trull • 28. aprill 2014
Ainult tellijatele

EAS: Terviseturism võidab Eestis populaarsust      

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso sõnul on terviseturism järjest olulisem osa kogu turismisektorist ning maailmas kujunevad tervisetrendid soosivad Eestit terviseturismi sihtkohana.

 „Ühiskonnas toimuvad demograafilised muutused, sealhulgas rahvastiku vananemine, tööpinge kasv, terviseteadlikkuse suurenemine ja pürgimus parema elukvaliteedi poole avaldavad mõju kogu turismile. Seetõttu on kiiresti kasvanud ka nõudlus terviseturismitoodete ja -teenuste järele, millele meie teenusepakkujad on hästi reageerinud,“ sõnas Mutso.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708