• 28.04.14, 13:20
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Või ja rasvhapped ei ole nii ohtlikud, kui siiani arvatud

Toidu tegemisel või asemel oliivõli kasutamine ei pruugi kaasa tuua südamehaiguste tekkeriski vähenemist, leiti Briti südameliidu uuringus.
Uurijad sedastasid, et puuduvad tõsikindlad andmed selle kohta, nagu väheneks südamehaiguste tekkerisk „halva“ küllastunud rasva kasutamisel „heade“ rasvhapete vastu. Järeldusele jõuti pärast 72 uuringu tulemuste läbi töötamist. Uuringutes osales kokku üle 60 000 osaleja.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 21.10.25, 18:56
Ida-Tallinna Keskhaigla kuulutab välja enampakkumise ruumide üürile andmiseks Ravi tänaval
Ida-Tallinna Keskhaigla Aktsiaselts kuulutab välja avaliku kirjaliku enampakkumise Tallinnas Ravi tn 27 asuvate ruumide üürile andmiseks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele