• 28.04.14, 13:20
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Või ja rasvhapped ei ole nii ohtlikud, kui siiani arvatud

Toidu tegemisel või asemel oliivõli kasutamine ei pruugi kaasa tuua südamehaiguste tekkeriski vähenemist, leiti Briti südameliidu uuringus.
Uurijad sedastasid, et puuduvad tõsikindlad andmed selle kohta, nagu väheneks südamehaiguste tekkerisk „halva“ küllastunud rasva kasutamisel „heade“ rasvhapete vastu. Järeldusele jõuti pärast 72 uuringu tulemuste läbi töötamist. Uuringutes osales kokku üle 60 000 osaleja.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 21.11.25, 10:05
Hilja alustada? Arstid kutsuvad üles teadlikumale pereplaneerimisele
14. novembril toimus Tallinnas Mövenpicki konverentsikeskuses Eesti Viljatusravi ja Embrüoloogia Seltsi sügisseminar „Kuidas viljakuskell tiksub?“. Konverentsil osales sadakond meditsiinitöötajat - kokku olid tulnud naistearstid, viljatusraviga seotud spetsialistid ja reproduktiivmeditsiiniga seotud teadlased.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele