• 28.04.14, 13:20
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Või ja rasvhapped ei ole nii ohtlikud, kui siiani arvatud

Toidu tegemisel või asemel oliivõli kasutamine ei pruugi kaasa tuua südamehaiguste tekkeriski vähenemist, leiti Briti südameliidu uuringus.
Uurijad sedastasid, et puuduvad tõsikindlad andmed selle kohta, nagu väheneks südamehaiguste tekkerisk „halva“ küllastunud rasva kasutamisel „heade“ rasvhapete vastu. Järeldusele jõuti pärast 72 uuringu tulemuste läbi töötamist. Uuringutes osales kokku üle 60 000 osaleja.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 23.10.25, 14:06
Digitaliseeritud tekstiilid – üks alahinnatuim kokkuhoiukoht tervishoius
Regionaalhaigla digipööre tekstiilide halduses on näide sellest, kuidas digitaliseerimisega on võimalik vältida ohte ning tänu andmetele on selge ülevaade tekstiilivajadusest. Eesti suurim haigla on selle valdkonna digipöörde ja tekstiililahenduste edulugu: „Kui teekonda alustasime, küsisime endalt, kas see on innovatsioon või paratamatus,“ räägib Tõnu Talisainen, Regionaalhaigla haldusteenistuse juhataja.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele