• 28.04.14, 13:20
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Või ja rasvhapped ei ole nii ohtlikud, kui siiani arvatud

Toidu tegemisel või asemel oliivõli kasutamine ei pruugi kaasa tuua südamehaiguste tekkeriski vähenemist, leiti Briti südameliidu uuringus.
Uurijad sedastasid, et puuduvad tõsikindlad andmed selle kohta, nagu väheneks südamehaiguste tekkerisk „halva“ küllastunud rasva kasutamisel „heade“ rasvhapete vastu. Järeldusele jõuti pärast 72 uuringu tulemuste läbi töötamist. Uuringutes osales kokku üle 60 000 osaleja.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 24.11.25, 09:55
Patsiendikindlustuse täiendav valik: maailmas tuttav mudel on lõpuks Eestis
Kui aasta tagasi oli patsiendikindlustuse valik Eestis piiratud vaid ühe, juhtumipõhise lepinguga, siis nüüd on kindlustusmaakleri Northern1 international insurance brokers OÜ eestvedamisel turule jõudnud uus konkureeriv lahendus. See vastab Eesti õigusruumi nõuetele, tugineb rahvusvaheliselt tunnustatud nõudepõhisele mudelile ja loob kauaoodatud valikuvõimaluse.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele