Autor: Triin Tabur • 9. mai 2014
Ainult tellijatele

Tartlased kogusid allkirju polikliiniku jätkamiseks

Tartus kodanikualgatuse korras koostatud pöördumisele kirjutas alla 2017 inimest, kes soovivad, et linnapolikliinikus jätkuks eriarstide töö ning et inimeste mitmekülgset meditsiinilist teenindamist kesklinnas ei kaotataks, kirjutas Tartu Postimees.

Pöördumisele sai allkirju anda 20. aprillist 5. maini. "Toetusallkirjade andmine aktiviseerus just viimastel päevadel," ütles üks pöördumise koostajaid Aime Pärnakivi. "Siis hakkasid linnpolikliinikusse eriarstile pöördunud patsiendid teadmatuse võrku kinni jääma – nad said aru, et nüüd tuleb neil endil üles leida uutes kohtades töötavad arstid, kuid avalikku teavet on selle kohta keeruline leida. Nüüd mõistavad inimesed probleemi tõsidust."

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708