Autor: Violetta Riidas • 26. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LTKH rajab ortopeedia osakonna tarvis juurdeehituse

Käesoleva aasta mai alguses sõlmisid Lääne-Tallinna Keskhaigla ning Fund Ehitus töövõtulepingu Paldiski mnt 68 hoonestule juurdeehituse – D ja E korpusele täiendava korruse – rajamiseks. 

Projekti realiseerumise tulemusena tuuakse Paldiski mnt kinnistule viimane LTKH eraldiasuv aktiivravi üksus – ortopeedia osakond.

Nimetatud pealeehitus hõlmab endas kokku ca 1000 m2 kasulikku pinda. Ehitustööd hõlmavad täiendava korrusekonstruktisooni rajamist, olemasolevate kommunikatsioonisüsteemide laiendamist ning ümbertõstmist, mainitud korpuste fassaadide rekonstrueerimist, katusetöid, funktsionaalsete seoste rajamist olemasoleva hoone teiste osadega ning sisetöid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099