Autor: Violetta Riidas • 29. mai 2014
Ainult tellijatele

Kümnendi suurim sotsiaalpoliitiline reform toetab ligi 100 000 inimese toimetulekut

Valitsus kiitis täna heaks töövõimetoetuse seaduse eelnõu, mis on töövõimereformi põhiline seadus. Eestis on 95 000 töövõimetuspensionäri, kellest praegu töötab kolmandik. 63% mittetöötavatest töövõimetuspensionäridest tahab tööle minna. Reformi eesmärk on aidata inimestel paremini toime tulla ja leida sobivat tööd.

„Töövõimereform muudab senist suhtumist, sest nüüdsest hinnatakse inimese võimet, mitte võimetust ühiskonnas ja tööturul osaleda,“ ütles tervise- ja tööminister Urmas Kruuse. „Reformiga loome ühtse, inimese vajadustest lähtuva süsteemi. Pakume igaühele just talle vajalikke teenuseid ja abivahendeid ning aitame leida sobilikku tööd,“ lisas Kruuse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708