Autor: Violetta Riidas • 29. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Välistudengid kipuvad Tartusse arstiteadust õppima

Tartu Ülikoolis lõppes aprillikuuga üliõpilaskandidaatide vastuvõtt ingliskeelsetele õppekavadele. Välisüliõpilaskandidaate, kes sooviksid Tartu ülikoolis õppida, on mullusega võrreldes ligi poole rohkem, kirjutas Õhtuleht. 

Kõige suurem oli huvi tarkvaratehnika magistriõppekava vastu, kuhu esitati 332 avaldust. Ühtekokku laekus väliskandidaatidelt üheteistkümnele ingliskeelsele bakalaureuse- ja magistriõppekavale ning arstiteaduse integreeritud õppekavale 1191 avaldust, märkis Tartu ülikooli rahvusvahelise õppe peaspetsialist Ülle Tensing.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099