Autor: Siret Trull • 2. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Mammograaf avab uue radioloogiakeskuse

Kolmapäeval avab AS Mammograaf uue radioloogiakeskuse Tallinna kesklinnas, Estonia pst 1/3.

Avatavasse Kesklinnakliinikusse investeeriti kokku 149 tuhat eurot. Kesklinnakliinik, mis asub Viru keskuse ja Kaubamaja vahetus läheduses, peaks mugavalt ja oluliselt lühemate järjekordadega pakkuma patsientidele peamisi diagnostikateenuseid ultraheliuuringute ja röntgenograafia valdkonnas ning mammograafias. Kesklinnakliinikus võtavad patsiente vastu ka ravi- ja uuringukeskuse Innomedica füsioterapeudid.

1994. aastal asutatud meditsiinidiagnostika kontsern AS Mammograaf on ettevõtte teatel 20 tegutsemisaastaga tõusnud suurimaks rinnauuringute erakliinikuks Eestis. ASi Mammograaf 2013. aasta konsolideeritud käive oli kokku 1 814 tuhat eurot ning kontserni puhaskasum üle 23 tuhande eurot. Kontsern investeeris aastatel 2012-2013 kokku üle 479 tuhande euro, investeeringud olid suunatud eelkõige diagnostikaseadmete tehnoloogilise taseme tõstmisele ja arstide tööaja efektiivsemale kasutamisele. Kontsern annab tööd 29 spetsialistile.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099