Autor: Siret Trull • 2. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lastehaigla valis lapsesõpru

2. juunil autasustas Tallinna Lastehaigla kolme kõige lapsesõbralikumat töötajat ja osakonda:  kirurgiaoskonna õde Kristi Soovikut, ägedate respiratoorsete infektsioonide osakonna õde Piret Pukki ja Kesklinna Lastepolikliiniku õde Inara Volkovat.

Lapsesõbralikemaks osakondadeks võivad ennast aga lugeda kardioloogiateenistus, neuroloogia- ning onkoloogiaosakond.

„Laureaate autasustati 250-eurose rahalise preemiaga, auhinnatud osakondi tänukirja ja tordiga. Preemia õiglase adressaadi leidmise heaks said oma sõna öelda patsiendid ning nende vanemad, seda terve aasta jooksul kas rahulolu-uuringu küsimustele vastates või soovituskirja teel,“ selgitab haigla õendusjuht Tiia Muts.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708