3. juuni 2014
Ainult tellijatele

Valitsusliidu lubadus tõotab krõbedat hinda

Valitsusliidu üks pealtnäha kasulik ja pisike lubadus on muuta ravimite infolehed kättesaadavaks ka inglise, soome ja vene keeles. Nii ravimitootjad kui ka ravimiamet on aga seda hinnanud kulukaks ja vähese kasuteguriga tegevuseks. Sotsiaalministeerium hakkab teemaga sisulisemalt tegelema sügisel.

Ravimitootjad soovivad ravimitootjate liidu juhi Riho Tap­feri sõnul tähelepanu pöörata asjaoludele lubaduse osas teha ravimite infolehed patsiendi nõudmisel apteegist kättesaadavaks nii inglise, vene kui ka soome keeles.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708