Autor: Siret Trull • 4. juuni 2014
Ainult tellijatele

Arstiõppe praktika maht kahekordistub

Uuest õppeaastast suurendab Tartu ülikooli arstiteaduskond arstide õppekava kliinilise praktika osakaalu. Sellest lähtuvalt muutub arstiõppe VI aasta praktika-aastaks, mille vältel läbitakse 36 nädalat praktikat: 8 nädalat peremeditsiini ning 28 nädalat haiglameditsiini.

Õppekavamuudatuse peamine eesmärk on anda arstiõppe lõpetanutele paremad praktilised oskused, muutes selleks seni kehtivat õppekava ja praktika struktuuri ning täpsustades õpiväljundeid. Samuti on eesmärk kaasata lisaks SA TÜ kliinikumile rohkem Tallinna, Pärnu, Ida-Viru ja teisi Eesti tervishoiuasutusi ning perearste tulevaste arstide ettevalmistamisse põhiõppes. „Nimetatud eesmärke toetab ka eelmisel nädalal TÜ ja Põhja-Eesti regionaalhaigla vahel sõlmitud koostööleping, samuti varasemad samalaadsed lepingud Ida-Tallinna keskhaigla ja Tallinna lastehaiglaga,“ sõnas Tartu ülikooli arstiteaduskonna õppeprodekaan Tõnis Karki.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708