Autor: Siret Trull • 5. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimiamet läbis rahvusvahelise auditi heade tulemustega

Ravimiamet osales 2014. a rahvusvahelisel võrdlusmõõdistamisel BEMA (Benchmarking of European Medicines Agencies). Amet saavutas võrdlusmõõdistamisel head tulemused.

BEMA on HMA (Heads of Medicines Agencies) algatusel korraldatud võrdlusmõõdistamine, milles osalevad Euroopa ravimiametid.

BEMA raamistik ja hindamiskriteeriumid on koostatud ISO 9004 ja TQM baasil, kohandades neid ravimiametite spetsiifilistele funktsioonidele. Vaatluse all on kõik olulisemad juhtimis- ja tugifunktsioonid ja põhitegevused ning nendevahelised seosed, mis on esitatud 14 võtmeindikaatorina ning 41 spetsiifilise indikaatorina.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708