7. juuni 2014
Ainult tellijatele

Levin: Enneaegsed ja haiged beebid vajavad kaitset

WHO ja UNICEFi Beebisõbraliku Haigla Initsiatiivi (Baby Friendly Hospital Initiative (BFHI))  loomisest 1990ndate alguses on möödas juba üle kahekümne aasta, kuid pediaater Adik Levini elutöö neonataalse meditsiini humaniseerimisel jätkub ka täna.

Ettevalmistamisel on pöördumine ÜRO Lasteõiguste Komiteele, WHO (Genf) ülemaailmsele kontorile, WHO (Kopenhaagen) Euroopa kontorile ja UNICEFi peakontorile, juhtimaks kogu maailma tähelepanu lünkadele laste ja perede õiguste kaitses haiglates ning nende teemade õigusloomelises käsitluses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708