Autor: Violetta Riidas • 10. juuni 2014
Ainult tellijatele

Doonoritelgid alustavad täna Rakverest

Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskuse, päästeameti ja kaitseväe koostöös alustavad doonoritelgid täna suviseid väljasõite Rakvere keskväljakult. Virumaa doonorid saavad telkides verd loovutada kolmel päeval: täna ja homme kell 12-18 ning ülehomme kell 11-17.

"Kõik terved ja abivalmis inimesed on väga oodatud suvel doonoritelkidesse või verekeskustesse verd loovutama, sest puhkusteperioodil jääb doonoreid vähemaks ning verevarud kipuvad madalaks jääma," ütles Regionaalhaigla verekeskuse arendusjuht Ülo Lomp. "Suvepuhkus on hea aeg vereloovutuseks, eriti kui muul ajal on selleks keeruline aega leida.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708