10. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Magnum Medical Soome kõige kiiremini kasvavate firmade TOPis

Soome ärilehe Kauppalehti reastatud saja kõige kiiremini kasvava Soome ettevõtte sekka aastail 2010–13 jõudis ka Margus Linnamäe Magnum Medical Finland, kirjutas Äripäev.

Eesti ravimiäri valitseja Soome ettevõte saavutas TOPis 66. koha, olles seejuures ravimimüüjatest tabelis esimene.

Magnum Medical Finland OY juhataja Lauri Varandi sõnul oli meeldiv üllatus leida end Soome kõige kiiremini kasvavate ettevõtete seast. "Meie kliendid on haiglad ja apteegid üle kogu Soome. Oleme neile koostöö eest äärmiselt tänulikud ning anname endast parima, et eesootavad aastad oleksid vähemalt sama edukad," sõnas ta pressiteates.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099