Autor: Violetta Riidas • 12. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Magistrikraadi nõue lõpetab õendusabi Otepää haiglas

Haigekassa keeldus sõlmimast õendusabi lepingut Otepää tervisekeskusega, sest sealsel õendusjuhil pole magistrikraadi, kirjutas Maaleht.

Juuni alguses otsustas haigekassa, missuguste raviasutustega sõlmitakse esimesest juulist õendusabi ehk hooldusabi teenuse leping, kirjutab Maaleht. Otepää tervisekeskusele oli otsus ebameeldiv üllatus, sest nende hooldushaigla ei osutunud väljavalituks.

"Viiendal juunil teatati meile, et juulikuust enam teenust ei ole. Peame hakkama inimesi koondama, kuid õed on meil töötanud väga pikalt, nende koondamise etteteatamise aeg on väga pikk," ütleb Otepää tervisekeskuse juhataja Andres Arike. Otepää tervisekeskuses töötab kuus õde.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099