Autor: Triin Tabur • 4. juuli 2014
Ainult tellijatele

Haapsalu muda tulevik paneb teadlasi muretsema

Haapsalu Tagalahe ravimuda tegi kuurortlinna kuulsaks juba 19. sajandi keskel ja pakub ravituristide luudele-liigestele leevendust ning spaadele teenistust veel pikka aega. Ent kui kaua, see pole teada, sest laht muutub aina madalamaks ja siinset mudamaardlat uurinud teadlasi teeb see murelikuks, kirjutas Läänlane.

“Hetke järeldused on isegi mõnes mõttes murettekitavad,” ütleb Tallinna ülikooli ökoloogia instituudi vanemteadur ja Haapsalu kolledži mudalabori spetsialist Jaanus Terasmaa. Ta on üks teadlastest, kes uurivad kõiki viit Eesti ravimudamaardlat.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708