Autor: Kadi Heinsalu • 10. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teadlased: Suhkur on kurja juur rasvumise puhul

Vastavalt Inglismaa teadlaste soovitusele peaksid inimesed rasvumiskriisiga võitlemiseks vähendama oma suhkru tarbimist enam kui kaks korda, vahendab ERR.

Nii toidule lisatud suhkur kui ka puuviljamahlades ja mees looduslikult leiduv suhkur peaks moodustama päevasest energiatarbimisest mitte enam kui 5 protsenti, kirjutab ERR teadus.

Paljud inimesed ei suuda kinni pidada isegi endisest 10 protsendi soovituslikust piirist.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708