Autor: Siret Trull • 25. juuli 2014
Ainult tellijatele

Tervishoiutöötajatega juhtunud tööõnnetused on sagenenud

If Kindlustuses registreeritud tööõnnetuste arv on viimasel viiel aastal kasvanud 60 protsenti. Peamiselt on õnnetused töötajatega juhtunud ehitussektoris ning transpordi valdkonnas, sagenenud on ka tervishoiutöötajatega juhtunud tööõnnetused. Statistikaameti andmetel juhtus tänavu esimesel poolaastal töötajatega õnnetus 2100-l korral, Ifile laekus 27 teadet tööõnnetustest.

Ifis registreeritud tööõnnetused on valdavalt juhtunud ehitussektoris, kus sageli kukutakse kõrgelt või jäädakse ehitustehnika alla. Samuti leiavad paljud õnnetused aset transpordi, sealhulgas raudteetranspordi valdkonnas, remonditöökodades ning ka töötlevas tööstuses, kus jäädakse erinevate seadmete vahele, vigastatakse end tööstuslike lõikevahenditega ning mitmel korral on jäädud ka riiulite alla.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708