Autor: Siret Trull • 28. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võõrad lapsed koju viinud naist võib oodata sundravi

Eakas naine, kes miskipärast võttis enda korterisse kaks võõrast väikest last, on nüüd politseiuurimise all, sest selline teguviis on seaduse järgi karistatav.

Esimesed teated Kohtla-Järvel Metsapargi tänavas kaduma läinud viieaastase Anastassia ning tema seitsmeaastase venna Sergei kohta laekusid meediale teisipäeva varahommikul kell 4.33. Ent laste otsinguid alustati juba eelmisel õhtul: esmalt otsis ema õde-venda tulutult sugulaste ja tuttavate juurest, seejärel pöördus politseisse. Tol õhtul kodu lähedal mänginud lapsed, kes pidid kokkuleppe järgi kella poole üheksaks koju jõudma, jäid leidmata ka pärast seda, kui politsei oli hilisõhtul ja öösel ümberkaudse piirkonna, sealhulgas lähedalasuva parkmetsa läbi kamminud, kasutades selleks ka koeri.

Teisipäeva hommikuks olid kadunud laste elukoha juurde kogunenud juba vabatahtlikud, jagati kadunud laste piltidega tagaotsimisplakateid, kui kell kümme hommikul teatas politsei, et leidis vihje peale lapsed ühe lähedalasuva maja korterist, kus elab eakas naine, kes politsei teatel on kaduma läinud laste perele täiesti võõras inimene.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708