Autor: Kadi Heinsalu • 13. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soomlased lähevad Ebola-patsiente ravima

Soome Punane Rist saadab abilisi Sierra Leonesse Ebola-patsiente ravima. Sobivaid meeskonnaliikmeid hetkel otsitakse, kirjutas Mediuutiset.

See on esimene kord, kus soomlased lähevad Ebola-piirkonda abiks. Varem on Soome Punane Rist koolitanud personali nõustama kohalikke inimesi Ebola eest end kaitsma.

Rahvusvaheline Punane Rist loob Ebola-kliniku Sierra Leone ida-poolsesse maakonda Kenemaasse järgmisel nädalal. Seal toimetatakse koos WHO ja Sierra Leone terviseametnikega. Kliinikusse tuleb personali lisaks Soomele ka Norrast, Hispaaniast ja Suur-Britanniast. Hispaania Punane Rist toimetab kliinikusse vajalikke vahendeid ja tarvikuid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099