Autor: Triin Tabur • 15. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Esmaspäevast algab täiendav konkurss arstiteaduskonna residentuuri  

Tartu Ülikooli arstiteaduskond ootab tuleval nädalal avaldusi suvisest konkursist vabaks jäänud residentuuri kohtadele. Noori arste oodatakse lisaks 15 erialale.

Residentuuri erialad, kuhu sel suvel veel võimalik kandideerida:

1. erakorraline meditsiin2. füsiaatria ja taastusravi3. füsiaatria ja taastusravi koos spordimeditsiini kõrvalerialaga4. infektsioonhaigused5. laboratoorne meditsiin (sh kliiniline mikrobioloogia)6. kohtuarstiteadus7. nefroloogia8. oftalmoloogia9. peremeditsiin10. pulmonoloogia11. psühhiaatria12. psühhiaatria koos laste-ja noorukitepsühhiaatria kõrvalerialaga13. sisehaigused koos geriaatria kõrvalerialaga14. sünnitusabi ja günekoloogia15. töötervishoid

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099