Doonoritelgid peatuvad täna ja homme Vabaduse väljakul

Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskuse doonoritelgid ootavad linlasi verd loovutama Tallinnas Vabaduse väljakul täna kell 12-18 ja homme kell 11-17.

„Ootame telki heateole kõikide veregruppidega inimesi. Kõige enam vajame hetkel 0 reesusnegatiivse, A reesuspositiivse ja A reesusnegatiivse veregrupiga doonorite abi,“ ütles verekeskuse doonorluse arendusjuht Ülo Lomp.

Doonoriks sobib terve, puhanud ja söönud ning vähemalt 50 kg kaaluv inimene vanuses 18–60 eluaastat, kes on Eesti Vabariigi kodanik või elanud Eestis elamisloa alusel üle ühe aasta. Verekeskus julgustab doonoreid verd loovutama regulaarselt, kolm-neli korda aastas.

Regionaalhaigla doonoritelgid jätkavad suviseid väljasõite 25.–26. augustil Rapla kultuurikeskuse juures ja 28.–29. augustil Keila kultuurikeskuse juures. Doonoritelke aitavad püstitada päästeamet ja kaitsevägi.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.