Autor: Siret Trull • 19. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimite Cyklokapron ja Doxy-M-ratiopharm tarneraskused

Ravimiametile on teatatud kahe ravimi tarneraskustest.

Müügiloa hoidja Pfizer Enterprises SARL esindaja on teatanud Cyklokapron 100 mg/ml süstelahuse (toimeaine traneksaamhape) tarneraskusest, mis kestab septembri keskpaigani. Saadaval on traneksaamhappe süstelahus Medsamic.

Müügiloa hoidja ratiopharm esindaja teatas Doxy-M-ratiopharm 100 mg tablettide (toimeaine doksütsükliin) tarneraskusest, mis kestab septembri lõpuni.  Ravim on praegu apteekides olemas, samuti on saadaval teised doksütsükliini 100 mg tabletid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099