Autor: Siret Trull • 20. august 2014
Ainult tellijatele

Eakad vajavad kompleksset teenust

Kehva tervisega, mitme haigusega eakaid tuleb üha juurde. Nad koormavad EMOsid, ehkki neid võiks ravida ka mujal. Häda on selles, et Eesti meditsiinisüsteemis­ puudub terviklik lahendus multi­probleemsete patsientide abista­miseks.

keskuse juhataja Vassili Novak töötab ka Tallinna Kiirabis arstina ja näeb oma töös erinevaid vanureid. Näeb neid, kes kodus mitme tervisehädaga enam toime ei tule ning kellele lapsed laupäeva hommikul külla tulles kiirabi kutsuvad. Näeb ka neid, kes on suunatud ravile õendushaiglasse, kuid kelle tervislik seisund sedavõrd halveneb, et ka sealne personal kiirabi poole pöördub. Pahatihti ei ole nende inimeste seisund sugugi erakorraline,  aga neid ei ole võimalik lihtsalt niisama, ühe süstiga aidata, ja nii tuuaksegi vanur EMOsse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708