Autor: Siret Trull • 22. august 2014
Ainult tellijatele

Haigekassa nõukogu kinnitas nelja aasta kulude prognoosi

Haigekassa nõukogu kinnitas teisipäeval toimunud koosolekul haigekassa arengukava ning järgmise nelja aasta ravikindlustuseelarve kulude ja nende katteallikate planeerimise põhimõtteid. Esimese lugemise läbis ka haigekassa 2015. aasta eelarve.

Haigekassa nõukogu esimees tervise- ja tööminister Urmas Kruuse kinnitas, et haigekassa kulude katteallikad järgnevaks neljaks aastaks tagavad riikliku ravikindlustussüsteemi finantstugevuse.  „Kahtlemata tuleb  kiiresti muutuvas olukorras suhtuda ressursside planeerimisse vastutustundlikult ning ka mõnevõrra konservatiivselt,“ rõhutas ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708