Autor: Siret Trull • 26. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LTKH uus finantsjuht on Siim Kallast

Lääne-Tallinna Keskhaigla finantsjuhi kohale kandideeris 36 inimest. Nende seast osutus valituks Siim Kallast, kuid kuna ta on hetkel jätkuvalt seotud oma eelmise töölepinguga, ei ole ta veel LTKH-s tööle asunud.

Kuni finantsjuhi tööleasumiseni täidab tema ülesandeid Lääne-Tallinna Keskhaigla pearaamatupidaja Liis Jürgenson.  

Haldusjuhiks sobiva kandidaadi leidis haigla oma töötajate seast. 1. juulil asus haldusjuhina tööle varasem kriisi- ja järelevalve juht Meelis Miss.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708