Autor: Siret Trull • 28. august 2014
Ainult tellijatele

Adik Levin: Keegi ei tea täpselt, mis on tänapäeval tervislik toitumine

Olen ligi 20aastase staažiga diabeedihaige. Mäletan hämmingut, kui see haigus mind esimest korda külastas. Pöördusin spetsialistide poole ja mind rahustati: kuna sul on juba soliidne vanus, hakkad iga päev manustama suukaudset ravimit ja kõik on korras. Seda ma tegingi ning mõneks ajaks oli probleem minu jaoks lahenduse leidnud, kirjutab Adik Levin Eesti Ekspressis.

Hakkasin aru saama väljendist "diabeet pole haigus, vaid elustiil". Mõnes Euroopa riigis kirjutati vanasti kirikuraamatutesse, kui inimene põdes diabeeti. Nende kirjete kaudu võis jälgida haiguse põdemist eri põlvkondades. Täna pole sellistel kirjetel enam mõtet, diabeet on üldlevinud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708