Autor: Siret Trull • 28. august 2014
Ainult tellijatele

Mustamäe meditsiinilinnakus avatakse C-korpuse esimene osa

Täna kell 15.00 avab Põhja-Eesti Regionaalhaigla Mustamäe meditsiinilinnakus piduliku üritusega rekonstrueeritud C-korpuse esimese osa. Selles etapis saavad uued kaasaegsed ruumid polikliinik, kõrgetasemeliste võimalustega Põhja-Eesti suurim südamekeskus koos moodsa palatiosakonnaga ning Baltimaade ainsa täisautomaatse kliinilise keemia ja immunoloogia automaatanalüsaatorite liiniga laboratoorium. 

Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimehe Tõnis Alliku sõnul pakub rekonstrueeritud kõrgtehnoloogiline korpus häid tingimusi nii patsientidele kui ka regionaalhaigla personalile.  „Regionaalhaigla on pidevas arengus. Meie arstid võtavad kasutusele uusi ravimeetodeid, me areneme pidevalt ning seetõttu on oluline, et ka haigla infrastruktuur seda igati toetaks,“ märkis Allik ning lisas: “Oleme võrreldavad Euroopa haiglatega nii oma teadmiste, professionaalsuse, keskkonna kui ka tehnilise varustatuse poolest.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708