Autor: Violetta Riidas • 16. september 2014
Ainult tellijatele

Rasestumisvastane vahend meestele oleks esialgu geel 

Juba 2017. aastaks lubatakse meestele uut rasestumisvastast vahendit, mis võimaldab ära unustada nii pillid kui kondoomi – Vasalgel on sisuliselt nagu ajutine vasektoomia. Ent asjatundjad pole uuest meetodist sugugi vaimustuses, kirjutas Tervis.Postimees.

«Sellest, et varsti tuleb meeste rasestumisvastane vahend, räägiti juba 30 aastat tagasi, kui ma olin meditsiinikooli resident. Ent seda ei juhtunud ja ma kahtlen, et see juhtub nüüd,» ütles shape.com’ile Los Angelese meeste reproduktiivmeditsiini keskuse direktor, uroloog Phillip Werthman. Vasalgel kõlab tema sõnul lihtsalt, kuid on reaalsuses väga keerukas ning ta ei näe selles järgmist suurt hitti.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708