Autor: Violetta Riidas • 24. september 2014
Ainult tellijatele

Mitmed Eestisse ravile saabunud Ukraina haavatud vajavad proteese

Kümme Ida-Ukraina konfliktis vigastada saanud inimest saabusid teisipäeval Eestisse. Lisaks ravile Põhja-Eesti regionaalhaiglas vajavad Tallinnasse jõudnud vigastatud ka proteese, kinnitasid Ukraina tervihoiuametnikud, vahendas ERR Uudised.

Ukraina meediaski suurt tähelepanu leidnud vigastada saanud mehed saadeti hommikul Dnipropetrovskist teele, Tallinna lennujaamas ootas neid kümme Põhja-Regionaalhaigla meditsiiniautot. Haavatuid Tallinnasse saatnud Dnipropetrovski oblasti tervishoiuameti juhi Igor Makedonski sõnul oli vigastatute Eestisse jõudmine sadade Ukraina patriootide ja vabatahtlike, aga ka Eesti arstide töö tulemus, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708