Autor: Siret Trull • 30. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Siim Uibokanna ettevõtte müügitulu kasvas

Siim Uibokannale kuuluva Apteekide Infotehnoloogia OÜ majandusaasta aruandest selgub, et nende pakutavaid infotehnoloogia lahendusi kasutavad nii Eesti suuremad ravimihulgimüügi ettevõtted kui ka apteegiketid. 

Apteekide Infotehnoloogia OÜ osutab oma klientidele meditsiiniinfotehnoloogia teenuseid. Pakutavate teenuste hulka kuuluvad uute infotehnoloogiliste lahenduste väljatöötamine, nende arendamine ja hooldamine.

2013. aasta lõpu seisuga kasutasid kõik kolm Eesti suurimat ravimite hulgimüüjat Apteekide Infotehnoloogia poolt pakutavaid erinevaid infotehnoloogia-alaseid teenuseid alates serverite ja tarkvara rendist kuni programmeerimistööde ja kasutajatoeni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708