Autor: Siret Trull • 1. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Leht: Teder ei pruugi õiguskantslerina jätkata

Õiguskantsleri pressiesindaja kinnitusel on Teder valmis õiguskantslerina jätkama, kui president esitab ta taas kandidaadiks ja riigikogu ta ametisse nimetab. Riigikogu fraktsioonide sõnul võib Tederi tööga rahul olla, kuid nad ei välista ka mõne teise kandidaadi kaalumist.

"Praegune õiguskantsler on kedagi eelistamata olnud seadusandjale ja võimule tervikuna vägev vastane, ning see on õnnestumine," ütles Reformierakonna fraktsiooni esimees Kristen Michal Postimehele, lisades, et nende partei on valmis arutama teisigi kandidaate, kuid neid pole seni välja käidud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708