Autor: Siret Trull • 1. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seitsmel ravimil on tarneraskused

Ravimiametile on teatatud seitsme ravimi tarneraskustest.

Müügiloa hoidja UCB Pharma GmbH on teatanud ravimi Nitrocine 1mg/ml infusioonilahuse kontsentraadi (toimeaine glütserüültrinitraat) tarneraskusest, mis kestab eeldatavalt järgmise aasta alguseni. Hetkel on ravim hulgimüügi tasandil veel saadaval. Teisi sama toimeainet samas ravimvormis sisaldavaid ravimeid Eestis saada ei ole.

Müügiloa hoidja Pfizer Europe MA EEIG on teatanud ravimi Tazocin 4000mg+500mg infusioonilahuse pulbri (toimeained piperatsilliin ja tasobaktaam) tarneraskusest, mis kestab tuleva aasta III kvartalini. Samas ravimvormis kombinatsioon Piperacillin/Tazobactam Teva on hulgimüügi tasandil saadaval.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099