Autor: Siret Trull • 2. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Kevadel viiakse läbi hädaolukordade lahendamise suurõppus CONEX

Siseminister Hanno Pevkur esitles täna valitsuse kabinetinõupidamisel kevadel toimuva hädaolukorra õppuse CONEX kava, mille käigus harjutatakse erinevates valdkondades ette tulevate kriisisituatsioonide lahendamist.

2015. aasta märtsis ja aprillis toimuva suurõppuse CONEX (Contingency Exercise) käigus mängitakse läbi koostöö ulatusliku küberintsidendi, massilise mürgistuse, elektrivarustuse katkemise, kriitilise taristu vastu toimuva rünnaku ja massirahutuse korral. CONEX viiakse läbi vahetult enne sõjalise valmisoleku õppust SIIL, kaks õppust moodustavad koostoimes laiapindse riigikaitse õppuse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708